Välkommen till ABA ÖGONKLINIK Tranebergsplan 3 bv, 167 44, Bromma

Öppettider : 08:00 - 16:30 mån - fre (helgfria vardagar)
  Kontakt : 08 - 12 44 40 10

Jobb & karriär

Vi söker undersköterskor

Kort beskrivning av företaget

ABA Ögonklinik är en auktoriserad ögonmottagning och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. Kliniken erbjuder kvalificerad ögonsjukvård med tillgång till den senaste utrustningen och eftersträvar alltid att ge patienten bästa tänkbara vård och bemötande.

Vi tar emot patienter för undersökning och behandling av ögonsjukdomar, utför laserbehandlingar och ögonkirurgi.

Mottagningen ligger i nyrenoverade lokaler i det trevliga området Alvik/Traneberg med mycket goda kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, tvärbana) ca 13 minuters restid från T-centralen.

Kvalifikationer

ABA Ögonklinik kommer nu utöka personalgruppen med flera undersköterskor för att stärka upp och vårt vårdteam av kirurger och optiker.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, examen från Vård- och omsorgsprogrammet, motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. 

Du behöver ha goda kunskaper i svenska och det är meriterande om du även har andra språkkunskaper.

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte något krav då all nödvändig kunskap du behöver för rollen som vår nya undersköterska kommer att läras ut hos oss i en intern utbildning.

Om arbetet

Du som vill bli en av våra nya medarbetare är en person som är pålitlig, noggrann och strukturerad. Du uppskattar att lära dig nya saker och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med resten av mottagningens personal. Din personlighet spelar stor roll i rekryteringsprocessen och social kompetens är mycket viktigt för oss. Har du framgångsrikt genomgått vår internutbildning har du verktygen för att bli en del av vårt team. Dock är vi alla pusselbitar av en helhet och det är därför viktigt att du har en grundläggande förmåga till eget ansvarstagande och kan arbeta självständigt.

Arbetstider: enligt schema under mottagningens ordinarie öppettider måndag-fredag 7:30 – 17:00.

Det förekommer ibland att vi, vid behov, arbetar även utanför våra ordinarie öppettider och då behöver vi ha hela vår grupp på plats.

Om anställningen

Lön

Individuell lönesättning med fast månadslön tillämpas.

Anställningsvillkor

Heltid. (Deltid i undantagsfall)

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Tillträde: omgående efter genomförd internutbildning /enligt överenskommelse

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan som förutom ditt CV ska innehålla ett brev där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av att börja arbeta hos oss.

I denna rekrytering tillämpar vi sista ansökningsdatum 28/8.

Vi kommer, efter en första urvalsprocess, att kalla till personlig intervju och öppet hus för att visa vår verksamhet. Dessa är planerade att genomföras 1:a och 2:a september.

Vi är ett gäng som gärna kör på så det ryker när vi bestämt oss för något. Som nu, när vi kommit fram till att vi vill utöka vårt lag med fler undersköterskor. 

Vi har därför för avsikt att påbörja vår 8-dagars introduktionskurs för er som kanske ska bli våra nya medarbetare redan den 7:e september.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

E-mail: shahram.shafiei@abaogonklinik.se